3R Adviseurs ervaren in Bedrijfsfinanciering BBMKB en Subsidies
 
<< terug  
   

SUBSIDIE COMPLEET & ADVIES

Wél subsidie, maar zo min mogelijk lasten qua papier- en uitzoekwerk!?

3R Adviseurs slaat gemakkelijk met ons uitgebreid netwerk een brug tussen uw activiteiten en de subsidies. Nu en met het oog op de toekomst. 3R Adviseurs verzorgt het hele subsidietraject voor u en blijft tot de laatste declaratie betrokken. Na toekenning staat u er niet alleen voor. We houden de deadlines scherp in de gaten en bieden u hulp en advies bij uw projectadministratie, rapportage en declaraties.

Door onze ervaring komen we meestal tijdens de kennismaking tot de conclusie welke subsidies op uw activiteiten aansluiten.


Hebt u een technische ontwikkeling (of in de nabije toekomst) dan kun u met onze WBSO subsidie calaculator precies uitrekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen.

Your WBSO application in English.

 


3R Adviseurs hanteert een drietal contractvarianten:

1. no cure no pay;
2. op tarief basis;
3. een vaste prijs met een bemiddelingspercentage bij goedkeuring.

In onderling overleg komen we tot de meest geschikte variant. U behoudt daarnaast alle vrijheid, want u sluit alleen een overeenkomst op projectbasis. Andere bureaus doen dit doorgaans niet. Dat betekent dat u vastzit aan een meerjaren contract of abonnement - ook als u geen gebruik meer van subsidies maakt.

EU subsidies

Horizon 2020 is het programma van de Europese Commissie om Europees onderzoek en innovatie te stimuleren. Horizon 2020 start op 1 januari 2014 en is de opvolger van KP7. 3R Adviseurs richt zich op nationale subsidies in het kader van milieu, energie en voor technische ontwikkelingen. Voor Europese subsidies kunt u terecht bij het
Expertisecentrum internationaal Onderzoek en Innovatie (EiOI) - vroeger EGL - EiOI is een overheidsorganisatie en brengt derhalve geen kosten in rekening. 088 602 52 50