3R Adviseurs ervaren in Bedrijfsfinanciering BBMKB en Subsidies
   
 

<< terug


Businessanalyse

Om keuzes te kunnen maken zou u losse brokken, risico's en rendement van potentiële posten / programma's / afdelingen graag in een samenvatting zien.

U wilt inzicht hebben in: de cijfers, de marges, de liquiditeitsprognose, het ondernemerschap, de sector, waardebepaling van eventuele LOI's, de technologie, de effectiviteit, enzovoorts. 

U zoekt technisch bedrijfskundige / financieel economische mensen met meer dan 6 jaar werkervaring en HBO/WO werk en denkniveau.

Automatisering

Migraties en implementaties van ICT en AO (administratieve organisatie) verlopen niet altijd vlekkeloos. Een andere verwachtingswaarde of de procesvertaling kunnen hier aan ten grondslag liggen. De gebruikersacceptatie daalt en de leverancier heeft weer 2 maanden extra nodig. Een onafhankelijk klankbord of extra handen aan de kar die ICT en organisatie weer laten aansluiten zouden welkom zijn.

U zoekt mensen met een hands-on mentaliteit en HBO/WO werk en denkniveau die gebruikersinterfaces, processen en databasesystemen kunnen doorgronden en succesvol herorganiseren.

 Beleidsondersteuning

Allocatie van activiteiten, middelen en budgetten bij het beleidsvormingsproces is een essentieel onderdeel om tot uitvoerbaar en uiteindelijk succesvol beleid te komen.

U zoekt mensen met een politieke antenne en gevoel voor verhoudingen met meerdere jaren ervaring bij de (Rijks-)overheid.

Dossierafhandeling / Financiële Administratie

Als afdeling of buitendienst bent u belast met het toetsten en/of beoordelen van inhoudelijke aanvragen vanuit een bepaalde regeling of programma.

Een projectanalyse beoordeeld vanuit meerdere disciplines is nodig om het dossier naar behoren te kunnen wegen/afhandelen. Extra capaciteit zou welkom zijn ...

Kortom u zoekt mensen met meerdere jaren werkervaring bij de overheid en in het bedrijfsleven met HBO/WO werk en denkniveau. en affiniteit met innovatie, ondernemersklimaat, technologie, milieu, ICT en export.