3R Adviseurs ervaren in Bedrijfsfinanciering BBMKB en Subsidies
 


<< terug     
   

3R Adviseurs is gestopt met het bemiddelen in bedrijfsfinanciering.

Komt het volgende u bekend voor?

U kunt niet voldoende zekerheden of onderpand inbrengen waardoor de bank niet bereid is met u verder te gaan.  

Of uw nieuwe product is zo goed als uitontwikkeld en staat aan de vooravond van marktintroductie. Of wellicht is het vermarkten al een feit en wordt verdere groei voorzien waardoor een financieringsbehoefte is ontstaan. U gaat een onderneming starten en u wilt het deel van de investeerders / participant verdubbelen. Zo zijn er verschillende scenario's denkbaar.

3R Adviseurs heeft goede contacten met accountmanagers bij de bekende banke en gedegen kennis en ervaring in het opstellen van gewone en specialistische financieringsaanvragen. Daarbij kunnen wij snel een passende en vooral gunstige financiering arrangeren. Uw huidige accountmanager nemen we desnoods aan de hand mee als hij of zij (nog) geen ervaring heeft met BMKB.

3R Adviseurs biedt een uniek totaalpakket op basis van maatwerk en ontzorging. Dat wil zeggen dat u in het beste scenario alleen aanwezig hoeft te zijn bij een door ons gearrangeerde kennismaking bij de bank.

 

Moeilijke tijden - kredietcrisis vs Kabinet

Banken zijn momenteel sterk terughoudend - men is extra zuinig op het geld. Als uit noodzaak een financieringsbehoefte ontstond was dat al vaak een reden tot afwijzing. Momenteel is dat zelfs bancair niet financierbaar. Dit is voor vele bedrijven een bittere pil. Hoe ziet uw risicoprofiel er uit? Hoe is uw EV, rentabiliteit en track record? ABN AMRO overweegt zelfs te stopppen met ondernemerskredieten.

Borgstelling MKB Kredieten (BMKB)

Bij de BMKB staat de overheid borg tot 1 miljoen euro voor bedrijfsfinanciering (voorheen BBMKB).

U kunt van de borgstellingskrediet (BMKB) gebruik maken als u een lening wilt afsluiten, maar u de bank te weinig zekerheid kunt bieden ('onderpand', zoals gebouwen of machines). Doordat de overheid garant staat voor een deel van de lening, is de bank eerder bereid een lening te verstrekken. Startende en innoverende bedrijven kunnen rekenen op extra gunstige voorwaarden. De BMKB borgstellingsregeling is bestemd voor ondernemingen met maximaal 250 werknemers met een jaaromzet tot 50 miljoen euro óf een balanstotaal tot 43 miljoen euro. Aanvragen van de BMKB garantieregeling gebeurt via uw bank.